Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Lase oma kujutlusvõimel vabaks ja lisa oma garderoobi värvilised aluspüksid, mis muudavad su iga päeva pildiks. Rõõmsad aluspüksid ei võida teid mitte ainult oma originaalse disaini, vaid ka oma kvaliteediga. Need on ülimalt mugavad, ideaalselt lõigatud ja õmmeldud kõrgekvaliteedilistest materjalidest, mis taluvad tundlikku nahka. Te ei usu mi...

Lase oma kujutlusvõimel vabaks ja lisa oma garderoobi värvilised aluspüksid, mis muudavad su iga päeva pildiks. Rõõmsad aluspüksid ei võida teid mitte ainult oma originaalse disaini, vaid ka oma kvaliteediga. Need on ülimalt mugavad, ideaalselt lõigatud ja õmmeldud kõrgekvaliteedilistest materjalidest, mis taluvad tundlikku nahka. Te ei usu mind? Proovige ise 69SLAM bambusest püksikud.

Kuidas valida naiste aluspesu

Täiuslikult sobivad aluspüksid tagavad, et tunned end kogu päeva jooksul mugavalt ja iseendana. Sa pead lihtsalt teadma, millise tüübi poole pöörduda. Klassikalise lõikega aluspüksid on naiste seas kõige populaarsemad, kuid need ei ole alati ideaalne valik. Kui muretsete suuremate reite pärast, valige säärelõikega püksikud, kui soovite visuaalselt tõsta tagumikku, kandke nutikalt lõigatud brasiillased. Sinu garderoobist ei tohiks puududa pitsist aluspüksid - seksikas ese, mis loob õhtule õige atmosfääri. 

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Značka
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Tšehhi kaubamärk
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-30 177 objektist 1-30
lehele
1-30 177 objektist 1-30