Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Kuidas kõige paremini tähistada jõuluõhtut või kogu armastuspäeva? Pane naiste värvilised pidulike motiividega sokid jalga, heida jalad lauale ja jäta mured selja taha. Norra mustriga jõulusokid hoiavad teid soojemana kui hõõgvein, samal ajal kui 14. veebruaril pälvivad valentinipäeva sokid teie kallima tähelepanu ja imetlust. Ja mida kanda pä...

Kuidas kõige paremini tähistada jõuluõhtut või kogu armastuspäeva? Pane naiste värvilised pidulike motiividega sokid jalga, heida jalad lauale ja jäta mured selja taha. Norra mustriga jõulusokid hoiavad teid soojemana kui hõõgvein, samal ajal kui 14. veebruaril pälvivad valentinipäeva sokid teie kallima tähelepanu ja imetlust. Ja mida kanda pärast pühi? Saate hõlpsasti hakkama oma igapäevaste kohustustega tänu toidu-, looma- ja spordimotiividega või loodusmotiividega sokkidele.

Kuidas valida naiste rõõmsad sokid

Rõõmsate motiividega sokid ei tohiks teie garderoobist puududa. Need ei ole mitte ainult mugavad ja meeldivad kanda, vaid neid on ka igas värvitoonis ja neid on lihtne oma riietusega kombineerida. Ja kuidas valida õigeid? Lisaks disainile keskendu suurusele, lõikele ja pikkusele - saad valida nii kõrgete kui ka pahkluuliste sokkide vahel, mis sobivad ideaalselt suviste või madalate saabastega. Ärge alahinnake ka materjali valikut ja igapäevaseks kandmiseks hankige bambusest või puuvillast sokid, mis lasevad jalgadel vabalt hingata.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Značka
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Tšehhi kaubamärk
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-18 18 objektist 1-18
1-18 18 objektist 1-18