Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Tõuse rahva seast esile ja kanna hullumeelseid boksersortse rõõmsate motiividega, mis illustreerivad suurepäraselt sinu isikupära. Need on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, on tiheda istuvusega ja elastse kummiga, mis ei lämmataks teid. Ükskõik, kas sulle meeldib rula, palli või avamere taga joosta, meie bokserites oled alati sina ise...

Tõuse rahva seast esile ja kanna hullumeelseid boksersortse rõõmsate motiividega, mis illustreerivad suurepäraselt sinu isikupära. Need on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, on tiheda istuvusega ja elastse kummiga, mis ei lämmataks teid. Ükskõik, kas sulle meeldib rula, palli või avamere taga joosta, meie bokserites oled alati sina ise. Kas eelistate kanda lühikesi pükse? Pole probleemi! Hankige sama motiiviga meeste sokid ja sobitage need pealaest jalatallani.

Rõõmsad aluspüksid igasse garderoobi

Värvilisi rõõmsate motiividega aluspesu võid kanda suviste lühikeste pükste, tööpükste ja ülikonnapükste all - rõõmsad motiivid jäävad sinu saladuseks. On oluline, et teie aluspesu sobiks teile ideaalselt. Seega kontrollige pükste pikkust ja hoiduge liiga kitsast kummipaelast vöökohal ning väljendunud õmblustest, mis võivad nahka ärritada. Ei ole kindel, mida valida? Vaadake Tšehhi brändi Styx rõõmsameelseid spordimotiividega boksereid või meeste lühikesi pükse, mis on valmistatud 100% puuvillast.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Bränd
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Teised
Rohkem... Vähem
Filter