Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Istuge jõuluõhtu laua taha pealaest jalatallani tuunitud. Täiendage oma pidulikku riietust jõulupükste või -bokseritega ning ärge unustage rõõmsameelseid jõuluteemalisi sokke. Muidu kuulete isegi jõuluõhtul oma emalt, et soojad jalad on hea tervise alus. Õnneks on teil palju valida - lisaks meeste lühikestele pükstele leiate Trenýrkárna.cz-st ...

Istuge jõuluõhtu laua taha pealaest jalatallani tuunitud. Täiendage oma pidulikku riietust jõulupükste või -bokseritega ning ärge unustage rõõmsameelseid jõuluteemalisi sokke. Muidu kuulete isegi jõuluõhtul oma emalt, et soojad jalad on hea tervise alus. Õnneks on teil palju valida - lisaks meeste lühikestele pükstele leiate Trenýrkárna.cz-st ka värvilisi sokke põhjapõdrakäru, piparkoogimehikese või jõuluvanaga.

Kuidas valida rõõmsate motiividega meeste sokke

Kui aasta jooksul eelistate ühevärvilisi sokke, siis vähemalt jõulude ajal laske oma kujutlusvõimel vabaks ja kandke klassikaliste jõulumotiividega sokke. Ja kuidas valida õigeid? Jõulusokid peavad olema eelkõige soojad. Loota neile jalutuskäigul lumistes metsades, jõuluturul või keskööl kirikus toimuval missal. Teie vajadustele vastavad 100% puuvillast valmistatud Tšehhi Styx sokid, mis on meeldivalt soojad ja ei ärrita nahka.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Značka
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Tšehhi kaubamärk
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-19 19 objektist 1-19
1-19 19 objektist 1-19