Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Otsid meeste spordisärki, mis aitaks sul suurepäraselt esineda ja oma isiklikke piire ületada? Sellisel juhul panustage funktsionaalsetele meeste T-särkidele, mis on kiiresti kuivavad, viivad tõhusalt higi ära ja imavad ebameeldivaid lõhnu. See tagab teie mugavuse ja termilise mugavuse, samal ajal kui te keskendute oma eesmärgi saavutamisele. ...

Otsid meeste spordisärki, mis aitaks sul suurepäraselt esineda ja oma isiklikke piire ületada? Sellisel juhul panustage funktsionaalsetele meeste T-särkidele, mis on kiiresti kuivavad, viivad tõhusalt higi ära ja imavad ebameeldivaid lõhnu. See tagab teie mugavuse ja termilise mugavuse, samal ajal kui te keskendute oma eesmärgi saavutamisele. Kas soovite koos oma partneriga sporti teha? Osta talle naiste funktsionaalne T-särk, mis hoiab sinuga sammu.

Kuidas valida funktsionaalset aluspesu

Olenemata sellest, kas tegelete spordiga harrastuslikult või professionaalselt, peaksid teie garderoobis olema spordibokserid, sokid ja säärised, samuti meeste lühikese ja pika varrukaga funktsionaalsed T-särgid. Meeste spordisärki valides pöörake tähelepanu kasutatud materjalidele. Väga populaarsed on meriinovillast ja bambusest valmistatud T-särgid, millel on looduslikult antibakteriaalsed omadused. Lisaks materjalile pöörake tähelepanu ka sellistele detailidele nagu särgi lõige ja suurus, õmblustöötlus, hingavad paneelid või peegeldavad elemendid.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Značka
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Tšehhi kaubamärk
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-4 4 objektist 1-4
1-4 4 objektist 1-4