Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Kas otsite naiste spordisärki, milles saate suurepäraselt esineda? Panustage funktsionaalsetele naiste T-särkidele, mis on kiiresti kuivavad, higi äravoolavad ja lõhna imavad. See tagab, et teie mugavuse ja soojuse eest hoolitsetakse ideaalselt, samal ajal kui te saate keskenduda oma eesmärgi saavutamisele. Kas soovite koos oma partneriga sporti...

Kas otsite naiste spordisärki, milles saate suurepäraselt esineda? Panustage funktsionaalsetele naiste T-särkidele, mis on kiiresti kuivavad, higi äravoolavad ja lõhna imavad. See tagab, et teie mugavuse ja soojuse eest hoolitsetakse ideaalselt, samal ajal kui te saate keskenduda oma eesmärgi saavutamisele. Kas soovite koos oma partneriga sporti teha? Hankige talle funktsionaalne meeste T-särk, mis hoiab teiega sammu.

Milleks kasutatakse funktsionaalset aluspesu

Funktsionaalse aluspesu peamine eesmärk on juhtida higi kehast eemale ja lõpuks teistesse riietuskihidesse. See hoiab teid spordi ajal kuivana ja optimaalse temperatuuriga. Suvel jahutab, talvel soojendab. Kõik see on võimalik tänu spetsiaalsetele kiududele, millest funktsionaalne aluspesu on valmistatud. Olenemata sellest, kas teete sporti harrastuslikult või professionaalselt, peaks teie garderoobis olema spordipesu, rinnahoidjad, sokid ja naiste pikkade varrukatega funktsionaalsed T-särgid, mida soovitame parima efekti saavutamiseks kombineerida teiste funktsionaalsete kihtidega.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Značka
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Tšehhi kaubamärk
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-1 1 elemendi kohta
1-1 1 elemendi kohta