Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Kas sa magad tõmmatud särgis, sest sa ei usu, et sa leiad täismehele mõeldud meeste pidžaama, mis vastaks kõigile sinu ootustele? Nüüd ei pea sa sellest unistama! Suuremõõtmelised ülisuured pidžaamad muudavad su mugavaks ja lasevad sul rahulikult magada. Kaasaegne mood pakub lugematul hulgal atraktiivseid esemeid, mis sobivad ka ilusamatele mees...

Kas sa magad tõmmatud särgis, sest sa ei usu, et sa leiad täismehele mõeldud meeste pidžaama, mis vastaks kõigile sinu ootustele? Nüüd ei pea sa sellest unistama! Suuremõõtmelised ülisuured pidžaamad muudavad su mugavaks ja lasevad sul rahulikult magada. Kaasaegne mood pakub lugematul hulgal atraktiivseid esemeid, mis sobivad ka ilusamatele meestele. Valige lihtsus, minimaalsed dekoratiivsed detailid ja looduslikud materjalid, mis lasevad nahal vabalt hingata.

Kuidas valida aluspesu täisväärtuslikule inimesele

Olenemata sellest, kas teil on mõned lisakilod või on loodus teid õigetes kohtades õnnistanud, ei pea te end aluspesu valimisel piirama. Sa pead lihtsalt teadma oma mõõtmeid ja teadma, millised lõiked sulle meeldivad. Tundlikumate vormidega mehed eelistavad tavaliselt meeste lühikesi pükse või boksereid, mis võivad paljusid puudusi varjata. Teisest küljest ei ole meeste püksisääred soovitavad korpulentsematele meestele, kuid te ei pea neist täielikult loobuma. Sirvige ülisuurte pükste, bokserite ja püksikud , et leida oma garderoobi sobivad aluspüksid.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Značka
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Tšehhi kaubamärk
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-17 17 objektist 1-17
1-17 17 objektist 1-17