Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Kinnised rinnahoidjad on iga naise garderoobi lahutamatu osa. Need toetavad kaunilt teie rindu, annavad teile täieliku dekoltee ja võivad leevendada ka seljavalu. Selleks, et rinnahoidjad hästi toimiksid ja pakuksid vajalikku tuge, peavad need tihedalt rinnale istuma. Veenduge, et aluskate sobiks hästi teie keha vastu, ei pigistaks teid kuskil...

Kinnised rinnahoidjad on iga naise garderoobi lahutamatu osa. Need toetavad kaunilt teie rindu, annavad teile täieliku dekoltee ja võivad leevendada ka seljavalu. Selleks, et rinnahoidjad hästi toimiksid ja pakuksid vajalikku tuge, peavad need tihedalt rinnale istuma. Veenduge, et aluskate sobiks hästi teie keha vastu, ei pigistaks teid kuskil ja lõppeks kaenlaaluses. Kas te eelistate kanda rinnahoidjaid ilma traksideta? Neid leiad ka siit!

Kuidas valida naiste rinnahoidja?

See, kas rinnahoidja sobib teile hästi, ei sõltu mitte ainult selle suurusest ja sobivusest, vaid ka tasside ja rihmade kujust. Klassikute hulka kuuluvad kolmnurksete tassidega rinnahoidjad, mis sobivad eriti hästi väiksematele rindadele. Kui otsite suurema rinnakorvi jaoks rinnahoidjat, valige paksemate rihmadega rinnahoidja, mis ei haara end naha sisse. Keskendu ka materjalide kvaliteedile - suurepäraseks valikuks on bambuskiust või puuvillast valmistatud ühevärvilised rinnahoidjad, mis on hingavad ja ei ärrita nahka. 

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Značka
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Tšehhi kaubamärk
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-19 19 objektist 1-19
1-19 19 objektist 1-19