Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Rinnahoidjad, nii rinnahoidjatega kui ka ilma, on iga naise garderoobi lahutamatu osa. Need toetavad ja vormivad rindu, annavad enesekindlust ja võivad leevendada ka seljavalu. Kangas T-särk, tank-top või kleit on ilmselge valik õmblusteta, riiete all peaaegu nähtamatu rinnahoidja jaoks. Nii et ärge kartke investeerida naiste õmblusteta aluspe...

Rinnahoidjad, nii rinnahoidjatega kui ka ilma, on iga naise garderoobi lahutamatu osa. Need toetavad ja vormivad rindu, annavad enesekindlust ja võivad leevendada ka seljavalu. Kangas T-särk, tank-top või kleit on ilmselge valik õmblusteta, riiete all peaaegu nähtamatu rinnahoidja jaoks. Nii et ärge kartke investeerida naiste õmblusteta aluspesu, mis tänu elastsele materjalile kohandub iga figuuriga, ei pigista ega rebene kuskil.

Kuidas valida naiste rinnahoidja?

Rinnahoidja valimisel ei ole oluline mitte ainult suurus ja lõige, vaid ka valmistamise kvaliteet ja rihmade disain. Suuremate rindadega naised hindavad laiade rihmadega tugevdatud rinnahoidjaid, mis ei pigista kuskil, samas kui väiksema rinnavõimega naised armastavad mugavaid rinnahoidjaid, mille kolmnurksed korvid rõhutavad rindade loomulikku kuju. Kui soovite hingematvat dekolteed, ei tohiks te jätta kasutamata võrgutav bardot, mille kuju rõhutab rindade ülemist joont, või push-up rinnahoidjat, mis loomulikult tõstab ja vormib rinda. 

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Bränd
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Teised
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-15 15 objektist 1-15
1-15 15 objektist 1-15