Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Kas otsite poiste aluspesu, mis on mugav, stiilne ja valmistatud kvaliteetsetest materjalidest? Siit Trenýrkárna.cz leiate suurepäraselt sobivad bokserid, mugavad lühikesed püksid ja klassikalised püksikud. Kõik poiste aluspesu on valmistatud tundlikku beebinahka silmas pidades - loomulikult on tagatud täiuslik sobivus, rõhuasetus looduslikele ...

Kas otsite poiste aluspesu, mis on mugav, stiilne ja valmistatud kvaliteetsetest materjalidest? Siit Trenýrkárna.cz leiate suurepäraselt sobivad bokserid, mugavad lühikesed püksid ja klassikalised püksikud. Kõik poiste aluspesu on valmistatud tundlikku beebinahka silmas pidades - loomulikult on tagatud täiuslik sobivus, rõhuasetus looduslikele materjalidele ja lugematul hulgal originaalseid disainilahendusi, mille hulgast teie väike laps kindlasti valib.

Kuidas valida poiste aluspesu?

Aluspesu istub tihedalt nahale, seega olge selle valimisel ettevaatlik. Eelistage looduslikke materjale või nende kombinatsiooni väiksema koguse kunstlike kiududega - näiteks elastaaniga, mis annab elastsust ja vastupidavust. Lõpuks jääb lahendamata igavene küsimus: Kas lühikesed püksid või bokserid on sobivamad? Üldiselt on soovitatav vahetada aluspesu tüüpe ja mitte jääda ainult ühe juurde. Lahtised lühikesed püksid on mugavad ja neid võib kanda ka magamiseks, kuid erinevalt bokseritest ei näe need hästi välja kitsaste pükste all.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Bränd
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Teised
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-30 419 objektist 1-30
lehele
1-30 419 objektist 1-30