Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Kas otsite mugavaid ja kvaliteetseid laste sokke? Trenýrkárna.cz leiate sokid tüdrukutele ja poistele. Kui tüdrukute sokid mängivad kõigi värvidega, siis poiste sokid on kõige sagedamini kaunistatud superkangelaste logodega. Ei ole kindel, mida valida? Paluge oma väikeste laste abi ja küsige neilt, millistes sokkides nad kõige rohkem tahaksid ma...

Kas otsite mugavaid ja kvaliteetseid laste sokke? Trenýrkárna.cz leiate sokid tüdrukutele ja poistele. Kui tüdrukute sokid mängivad kõigi värvidega, siis poiste sokid on kõige sagedamini kaunistatud superkangelaste logodega. Ei ole kindel, mida valida? Paluge oma väikeste laste abi ja küsige neilt, millistes sokkides nad kõige rohkem tahaksid maailma minna. Kui olete leidnud oma lastele sobivad sokid, ärge unustage hankida nende juurde tüdrukute või poiste aluspesu, et täiendada oma lapse garderoobi.

Kvaliteetne materjal on oluline

Kindlasti soovite oma lastele ainult parimat. Pidage seda meeles, kui valite oma riideid ja keskenduge nende lõikele ja teostusele. Tundlikule beebinahale meeldivad looduslikest materjalidest, näiteks puuvillast või bambusest, valmistatud aluspesu, beebipüksid ja pidžaamad. Need on väga hästi hingavad, meeldiva puudutusega ja ei tekita allergilisi reaktsioone. Neid kasutatakse sageli koos elastaani või polüestriga, et parandada vastupidavust, pikendada kasutusiga ja suurendada elastsust.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Bränd
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Teised
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-30 136 objektist 1-30
lehele
1-30 136 objektist 1-30