Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Kas olete MMA fänn? Siis ei tohiks te jätta vahele lühikesi pükse ja boksipükse piiratud koguses KTV-st, mille on loonud Tšehhi bränd Styx ja Karlos Terminator Vémola ise. Püksid on valmistatud 100% puuvillast, samas kui bokserid on valmistatud sportimiseks, kuna need on valmistatud puuvilla, antibakteriaalse modaali ja lükra kombinatsioonist. ...

Kas olete MMA fänn? Siis ei tohiks te jätta vahele lühikesi pükse ja boksipükse piiratud koguses KTV-st, mille on loonud Tšehhi bränd Styx ja Karlos Terminator Vémola ise. Püksid on valmistatud 100% puuvillast, samas kui bokserid on valmistatud sportimiseks, kuna need on valmistatud puuvilla, antibakteriaalse modaali ja lükra kombinatsioonist. Mõlemad aluspüksid on kaunistatud Styxi ja KTV kaubamärgi logoga. KTV boksersortsid ja püksikud on pakitud spetsiaalsesse VIP-kinkekarbi, sest see on korralik ja korrektne.

Karlos Vémola kannab Styx aluspesu

Õigesti valitud aluspesu annab teile hea enesetunde, tõstab enesehinnangut ja lisaks võidab teile plusspunkte teie partneri ees. Oluline on valida oma suurusele sobiv aluspesu, mis on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on mugavad ja ei ärrita nahka. Suurepärane valik on Styx meeste aluspesu, mis õmmeldakse Tšehhi Vabariigis peamiselt puuvillast. Pole ime, et Karlos Vémola valis oma KTV-kaupade jaoks just selle Tšehhi kaubamärgi.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Bränd
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Teised
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-13 13 objektist 1-13
1-13 13 objektist 1-13