Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Laste aluspükste puhul on kõige olulisem mugavus. Kuna lapsed on pidevalt liikvel, peavad nende aluspüksid sobima neile nagu teine nahk. Millised on põhilised omadused, mida peaks täitma lasteaiaaluspesu? Eelkõige peaks see olema hingav ja higi äravoolav. Näiteks saavad lapsed peitusemängu mängides uskumatult higiseks. Lisaks ei tohiks aluspesu...

Laste aluspükste puhul on kõige olulisem mugavus. Kuna lapsed on pidevalt liikvel, peavad nende aluspüksid sobima neile nagu teine nahk. Millised on põhilised omadused, mida peaks täitma lasteaiaaluspesu? Eelkõige peaks see olema hingav ja higi äravoolav. Näiteks saavad lapsed peitusemängu mängides uskumatult higiseks. Lisaks ei tohiks aluspesu piirata nende liikumist. Loomulikult on laste jaoks kõige tähtsam, et neile meeldiksid aluspesu, seega valige mängulised mustrid, näiteks muinasjututegelased või armsad loomad.

Mida otsida tüdrukute aluspükse valides?

Tüdrukute aluspüksid peaksid olema õiges suuruses. Aluspüksid ei tohi liikumise ajal alla libiseda, kuid ei tohi ka asjatult lahtised olla. Kontrollige kummipaelasid vöökohal ja reite ümber. Need ei tohiks tekitada villid. Kui te haaraksite väikese tüdruku aluspükste järele, tekiksid hõõrdumised ja võimalik, et ka allergiline reaktsioon. Kvaliteetsed beebipüksid peaksid olema valmistatud looduslikest materjalidest. Kõige populaarsemad on puuvill, orgaaniline puuvill ja bambus. Elataan lisab puuvillasele kangale elastsust, seega vali julgelt mugavad beebipüksid, mis on valmistatud puuvilla ja elastaani segust. Tüdrukute aluspükse saab osta komplektis, aga ka eraldi. Kindlasti rõõmustad oma last rõõmsate tüdrukute aluspükstega. Väiksematele tüdrukutele meeldivad laste motiividega aluspüksid. Kui teil on kodus noor daam, kellele meeldib oma riideid sobitada, võite hankida talle ka laste aluspüksid. sokid või rinnahoidjad sarnase värvi või mustriga.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Bränd
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Teised
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-19 19 objektist 1-19
1-19 19 objektist 1-19