Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Laste aluspesu valimisel on kõige olulisem mugavus. Seepärast keskenduge õigele suurusele ja lõikele, aga ka materjali kvaliteedile. Poiste aluspesu peaksid sobima ideaalselt. Pidage meeles, et poisid ei istu pikalt paigal, seega peaks laste aluspesu olema eriti hingav. Oluline on, et see oleks piisavalt higistav. Poiste aluspesu jaguneb aluspü...

Laste aluspesu valimisel on kõige olulisem mugavus. Seepärast keskenduge õigele suurusele ja lõikele, aga ka materjali kvaliteedile. Poiste aluspesu peaksid sobima ideaalselt. Pidage meeles, et poisid ei istu pikalt paigal, seega peaks laste aluspesu olema eriti hingav. Oluline on, et see oleks piisavalt higistav. Poiste aluspesu jaguneb aluspüksteks, lühikesed püksid ja bokserid. Kui teie väike poiss on mähkmetest välja kasvanud ja te valite talle esimesi aluspesu, alustage aluspükstega.

Mida tasub teada beebipükste kohta?

Lastele aluspesu valimine on keerulisem kui teiste rõivaste valimine. Aluspesu puutub otse nahaga kokku, seega on kõige parem valida materjal, mis ei ärrita nahka. Lõikamisel pidage meeles, et see ei tohi kuskil pigistada. Poiste aluspükste kummikud ei tohiks tekitada vöökohal või puusade ümber villid. Miks valida poiste esimeseks aluspesuks püksikud? Sest need aitavad üleminekul mähkmete kasutamiselt potikoolitusele. Parimad kvaliteetsed laste aluspüksid on valmistatud puuvillast või puuvilla ja elastaani segust. Puuvill on täiesti hingav ja higi äravoolav. Lisaks on see looduslik materjal, mis on hüpoallergeenne. Lapsed ei hooli tavaliselt materjalist ega lõikest. Nad on palju rohkem huvitatud disainist. Kui tahad oma järeltulijat õnnelikuks teha, osta talle aluspüksid Spidermani või McQueeniga. Saadaval ka populaarsete mustritega sokid a sussid.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Značka
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Tšehhi kaubamärk
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-15 15 objektist 1-15
1-15 15 objektist 1-15