Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Aluspesu on teie kehale kõige lähemal olev asi. Te kannate seda enamiku päevast, seega veenduge, et valite selle kvaliteetsete materjalide põhjal. Igapäevaseks kandmiseks on soovitatav kasutada puuvilla, milles teie nahk on kõige õnnelikum. Suurepärane otsus on bambusekangas, mis on ka antibakteriaalne. Viibib suurepäraselt higi ära ja takistab ...

Aluspesu on teie kehale kõige lähemal olev asi. Te kannate seda enamiku päevast, seega veenduge, et valite selle kvaliteetsete materjalide põhjal. Igapäevaseks kandmiseks on soovitatav kasutada puuvilla, milles teie nahk on kõige õnnelikum. Suurepärane otsus on bambusekangas, mis on ka antibakteriaalne. Viibib suurepäraselt higi ära ja takistab mikroorganismide teket. Seepärast kasutatakse seda ka naiste spordirõivaste puhul. Öeldakse, et kvaliteedil on oma hind. Aga kui hoiate silma peal kampaaniate puhul, võite saada naiste aluspesu märkimisväärse allahindlusega. Hoidke näiteks silma peal soodsate aluspükste ja muud liiki naiste aluspesu pakkide järele.

Populaarsed rinnahoidja lõiked

Isegi kui ostate naiste aluspesu müügil, ei tähenda see, et see on kehva kvaliteediga. Kvaliteet ei kajastu mitte ainult kaubamärgis, vaid ka tootmismaterjalides. Parimad kvaliteetsed naiste rinnahoidjad igapäevaseks kandmiseks on valmistatud puuvillast. Saate valida klassikalisi tugevdatud karikaid, aga ka populaarseid kolmnurkseid rinnahoidjaid, milles rindadel on oma loomulik kuju. Kui käid jõusaalis, jooksmas või mõnel muul spordialal, ei tohiks sinu riietusruumis puududa spordirinnahoidja, mis hoiab su rinnad paigal ja juhib higi usaldusväärselt kehast ära.

Aluspüksid ja naiste lühikesed püksid

Kui soovite raha säästa ja otsite odavaid naiste aluspesu, otsige müügipakette ja sooduspakette. Nende sooduspakkumiste ajal saate osta kvaliteetseid naiste aluspükse vaid mõne krooni eest. Lihtsalt valige, kas eelistate klassikalist lõiget või võtate tanga, brasiilia või bokseri. Mugavushetked on parimad naiste rõõmsate mustritega puuvillastes lühikestes pükstes. Materjalide osas hindab teie nahk kõige rohkem puuvilla ja elastaani segu. Elataan annab puuvillale elastsuse, nii et aluspesu istub ideaalselt kehale.

Rohkem naistepesu müügil

Saate osta mitte ainult naiste aluspükse ja rinnahoidjaid, vaid ka sokke, pidžaamasid või trikoode. Populaarsed on soodsad sokipakid, milles on mitu paari. Tänapäeval peetakse sokke iseloomulikuks aksessuaariks ja seetõttu tuleks neid näha. Otsi rõõmsameelsed sokid, et oma riietust kaunistada. Mängulised ja värvilised trükised on saadaval ka aluspükste, lühikeste pükste, rinnahoidjate ja ujumisriiete jaoks. Te võite leida mõne aluspesu puhul tasuta saatmise kampaania.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Bränd
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Teised
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-30 154 objektist 1-30
lehele
1-30 154 objektist 1-30