Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Tänu lasterõivaste müügile saate valitud esemeid soodsate hindadega. Lasterõivaste allahindlused ulatuvad kuni 80%. Soodsa hinna eest saate sokid, aluspüksid, püksikud, bokserid või boksersortsid. Rõõmustage oma lapsi erksavärviliste aluspesuidega. Ja mis paneb nende näole tõelise naeratuse? Rõõmsate printidega aluspesu. Kuidas oleks loomade, mu...

Tänu lasterõivaste müügile saate valitud esemeid soodsate hindadega. Lasterõivaste allahindlused ulatuvad kuni 80%. Soodsa hinna eest saate sokid, aluspüksid, püksikud, bokserid või boksersortsid. Rõõmustage oma lapsi erksavärviliste aluspesuidega. Ja mis paneb nende näole tõelise naeratuse? Rõõmsate printidega aluspesu. Kuidas oleks loomade, multifilmitegelaste või koomiksite piltidega?

Lastekaupade müük

Milliste lasterõivaste seast saate valida? Poistele oleme valmistanud klassikalise ühevärvilise disainiga, kuid ka stiilsete trükitud pükstega lühikesed püksid, bokserid ja püksikud. Kuidas oleks triibulised, ruudulised, nahkhiired või Paw Patrol? Tüdrukute jaoks on olemas puuvillased aluspüksid Minnie, Barbie-nuku või loomaprintidega. Poistele ja tüdrukutele mõeldud sokid on saadaval nii kõrgete kui ka pahkluu versioonidena. Saate valida sportliku ja klassikalise disaini vahel. Isegi sokid on mängulise ja atraktiivse disainiga.

Mida valida ja mida silmas pidada

Odavaid laste aluspesu ja riideid valides pöörake tähelepanu tootmismaterjalidele, lõigetele ja õigele suurusele. Sokid ei tohi kokku tõmbuda, kuid samal ajal peab varvastel olema piisavalt ruumi. Nende puhul ei tohi pahkluu olla pigistatud. Poiste bokserite ja lühikeste pükste puhul soovid kootud elastset, mis on mugav, ei suru ja hoiab aluspesu paigal. Tüdrukute aluspüksid ei tohi hõõruda sääre kubemepiirkonda. Elastne ots ei tohi tekitada villide tekkimist. Valige aluspesu, mis on valmistatud peamiselt puuvillast või puuvillast ja elastaanist, mis annab sellele elastsuse. Nendes materjalides tunneb tundlik beebinahk end õnnelikuna.

Mis on sooduspaketid

Kui soovite osta lastele riideid odavalt, siis huvitavad teid aluspesu sooduspaketid. Pakendis on tavaliselt kolm või enam tükki, mis on kas ühesugused või erinevad üksteisest. Aluspesu ostmine soodushinnaga komplektina maksab teile vähem kui ükshaaval ostes.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Značka
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Tšehhi kaubamärk
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-30 197 objektist 1-30
lehele
1-30 197 objektist 1-30