Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Valge on mitmekülgne värv, mida on lihtne kombineerida. Seepärast ei tohiks te oma garderoobist valgeid aluspesu puudutada. Valge värvus tekitab õrnuse ja süütuse tundeid. Kui olete õrnuse fänn, siis ei tohi te vahele jätta valgeid aluspesu. Kuid olge ettevaatlik, milliste riiete all seda kannate. Näiteks valge rinnahoidja, mis piilub, on mustas...

Valge on mitmekülgne värv, mida on lihtne kombineerida. Seepärast ei tohiks te oma garderoobist valgeid aluspesu puudutada. Valge värvus tekitab õrnuse ja süütuse tundeid. Kui olete õrnuse fänn, siis ei tohi te vahele jätta valgeid aluspesu. Kuid olge ettevaatlik, milliste riiete all seda kannate. Näiteks valge rinnahoidja, mis piilub, on mustas riietuses suur üleastumine. Kandke mustade riiete all ainult musti aluspesu.

Naiste valge aluspesu eelised

Naiste valge aluspesu suurim eelis on selle neutraalsus. Seda hindavad kõik naised, kes armastavad klassikat, enesekindlust ja konventsionaalsust, kes ei tunne end mässajatena ega vaja eristuda rahvamassist. Nad on oma vooluga rahul. Ja mis siis, kui soovite veidi värviga eksperimenteerida? Valge sobib iga värviga, nii et järgmise värvi valimisel ei saa te midagi valesti teha. Proovi kombineerida valgeid tangaid või pükse peene puudri- või virsikuvärvi rinnahoidjaga. Valgetes aluspesudes võib minna välja seltskonda, aga ka sportima. Kandke valgeid sokke, aluspükse ja spordirinnahoidjat. Saate häälestuda isegi siis, kui higistate jõusaalis.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Značka
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Tšehhi kaubamärk
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-30 101 objektist 1-30
lehele
1-30 101 objektist 1-30