Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Kas sa võitled iga päev sokkide jalga panemisega? Värviliste ja rõõmsameelsete laste sokkidega saate probleemi ära lehvitada. Teie väikesed lapsed lähevad oma värviliste sokkide järele ja armastavad neid jalga panna. Lõppude lõpuks on just erksad värvid ja mänguline disain need, mis lapsi kõige enam köidavad. Kui soovite, et lapsed õpiksid ise o...

Kas sa võitled iga päev sokkide jalga panemisega? Värviliste ja rõõmsameelsete laste sokkidega saate probleemi ära lehvitada. Teie väikesed lapsed lähevad oma värviliste sokkide järele ja armastavad neid jalga panna. Lõppude lõpuks on just erksad värvid ja mänguline disain need, mis lapsi kõige enam köidavad. Kui soovite, et lapsed õpiksid ise oma aluspesu leidma ja selga panema, hankige neile sama värvi või sama motiiviga aluspüksid, lühikesed püksid ja sokid ning laske neil leida omavahel sobivad tükid.

Laste sokid peavad eelkõige olema hea kvaliteediga.

Mitte ainult rõõmsate motiividega laste aluspesu, vaid kõik laste aluspesu peab olema valmistatud kvaliteetsetest ja meeldivatest materjalidest, mis ei ärrita laste õrna nahka. Värvitud aluspesu värvid ei tohi põhjustada allergilisi reaktsioone. Seetõttu juhinduge laste rõõmsameelsete aluspesu valimisel eelkõige sertifikaatidest, mis kinnitavad terviseohutust.


Kvaliteetsete laste sokkide tootmismaterjal peaks olema peamiselt puuvillane. Ülejäänud on elastsed materjalid, mis tagavad, et sokk kohandub hästi lapse jala kujuga. Valides jälgige hoolikalt õmblusi, mis ei tohiks nahka hõõruda. Põlvepael ei tohiks lapse jalga liiga palju pigistada, kuid ei tohiks ka pahkluulest maha libiseda. Valige armsate ja rõõmsate motiividega madalate ja kõrgete beebisukkade seast.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Bränd
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Teised
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-30 86 objektist 1-30
lehele
1-30 86 objektist 1-30