Hiiglaslik tühjendusmüük, kuni 80 % allahindlust
Väärtuslikud multipakendid, kuni 72 % allahindlust

Kas sulle meeldib mängida moega ja sa ei karda väljendada oma isikupära? Naiste aluspesu, millel on toidu ja joogi motiiv, on just sulle sobiv. Millal sa neid kõige rohkem naudid? See sõltub teie julgusest! Neis saab nädalavahetusel ringi lonkida või intiimseid hetki vürtsitada. Meelelahutuse eest hoolitsetakse kindlasti. Kui teil on huumorimeel...

Kas sulle meeldib mängida moega ja sa ei karda väljendada oma isikupära? Naiste aluspesu, millel on toidu ja joogi motiiv, on just sulle sobiv. Millal sa neid kõige rohkem naudid? See sõltub teie julgusest! Neis saab nädalavahetusel ringi lonkida või intiimseid hetki vürtsitada. Meelelahutuse eest hoolitsetakse kindlasti. Kui teil on huumorimeel, siis peaksite nende pükste juurde hankima ka teisi pükse, näiteks loomamotiividega ja loodusmotiividega pükse. Rõõmsad naiste aluspesud muudavad iga hommiku meeldivamaks, kui sa need selga paned. Astuge uude päeva naeratusega.

Naiste aluspesu mitte ainult koju

Neid rõõmsameelseid pükse saab kanda mitte ainult kodus, vaid ka väljas. See on mugav riietus basseinis, aga ka väljasõiduks maale. Täiuslik asendus lühikestele pükstele. Tänu mugavale lõikele sobivad naiste lühikesed püksid suurepäraselt ka magamiseks. Kas eelistate Tšehhi naistepesu? Siis valige Styx ja Represent naiste lühikesed püksid. Naiste Dedolesi lühikesed püksid õmmeldakse Slovakkias. Ükskõik, millise kaubamärgi te valite, kõiki meie valikus olevaid pükse ühendab mugavus ja originaalne disain. Tee end õnnelikuks avokaado-, puuvilja- või pühademotiividega (sõbrapäev, jõulud) lühikeste pükstega. Püksid on valmistatud 100% puuvillast, mida teie nahk armastab. Need on lõdvalt istuvad, õhulised ja elastne vöökoht ei suru. Kogege mugavustunnet ise.

Näita rohkem

Filtreeri kategooria järgi

Suurus
Rohkem... Vähem
Značka
Rohkem... Vähem
Multipack
Rohkem... Vähem
Värv
Rohkem... Vähem
Tšehhi kaubamärk
Rohkem... Vähem
Materjal
Rohkem... Vähem
Tüüp
Rohkem... Vähem
Kummi tüüp
Rohkem... Vähem
Muud
Rohkem... Vähem
Pükste pikkus
Rohkem... Vähem
Filter

Top

Parimad müüjad

Parimad hinnatud

Viimane

Kõige odavam

Kõige kallim

1-6 6 objektist 1-6
1-6 6 objektist 1-6